Antena 3 CNN Actualitate Dovada unui nou abuz uriaș al DNA. Un cunoscut afacerist a aflat de încă un dosar când a primit clasarea

Dovada unui nou abuz uriaș al DNA. Un cunoscut afacerist a aflat de încă un dosar când a primit clasarea

Dovada unui nou abuz uriaș al DNA. Un cunoscut afacerist a aflat de încă un dosar când a primit clasarea
Sursa foto: foto: captura Antena 3
19 Noi 2018   •   22:46

Omul de afaceri Mircea Tudor, fondatorul societatii comerciale MBTelecom Ltd, unul dintre cei mai mari integratori din Romania in proiecte de securitate transfrontaliera, multiplu castigator al Marelui Premiu de la Salon de Inventii de la Geneva, a fost umilit public de DNA printr-un comunicat de presa, inculpat pentru pretinse infractiuni de cumparare si influenta, si pus sa plateasca o cautiune de 1 milion de lei ca sa nu ajunga in arest. La final, totul s-a dovedit a fi o crunta inscenare, lucru confirmat culmea chiar de parchetul anticoruptie.

Mircea Tudor a povestit, luni, în exclusivitate pentru emisiunea "100 de minute" de la Antena 3, coșmarul prin care a trecut.

"Poate e interesant să vă spun pe cine am încercat să corup: Poliția de Frontieră germană, vama franceză, vama elvețiană, Europol și Euro Customs, care a fost corupt de mine în 2010 după ce era desființat din 2008.

În 2016,  s-a pornit acest război total împotriva mea în România, pentru că nu doar DNA-ul a abuzat masiv împotriva mea, ci și ANAF anti-fraudă, ANAF central, Curtea de Conturi, Ministerul Transporturilor. Nici astă nu am înțeles de ce, pe cine am supărat și cu ce am supărat, pentru că motivele invocate au fost pur și simplu puerile ", a spus Mircea Tudor.

×
Subiecte în articol: 100 de minute
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close