Antena 3 CNN Actualitate Dr. Valeriu Gheorghiță s-a fotografiat alături de Dr. Alban: "Fiecare doctor cu specialitatea sa"

Dr. Valeriu Gheorghiță s-a fotografiat alături de Dr. Alban: "Fiecare doctor cu specialitatea sa"

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID din România, s-a fotografiat alături de celebrul Dr. Alban, artistul care ar fi putut fi doctor stomatolog, dar a ales cariera muzicală în schimb.

Dr. Valeriu Gheorghiță s-a fotografiat alături de Dr. Alban: "Fiecare doctor cu specialitatea sa"
de Gabriel Dano    |    22 Noi 2021   •   21:37

"Doi doctori. Dr. Gheorghiță și Dr. Alban... fiecare cu specialitatea lui", este mesajul care însoțește inedita fotografie.

sursa: Instagram/ Valeriu Gheorghiță

În urmă cu câteva luni, Dr. Alban venea în România pentru a filma videoclipul unei piese noi un mesaj inspirat chiar din viața artistului.

„Am trăit 20 de ani împreună cu fosta mea iubită, dar totul s-a terminat. Mi-a dăruit, în acest timp, doi copii. Acum, am venit să filmez în România și, cine știe, poate îmi găsesc sufletul pereche aici, la voi, unde mă simt ca acasă”, declara atunci Dr. Alban.

Alban Uzoma Nwapa, pe numele său adevărat, vine în România de trei patru ori, anual. Dincolo de timpul petrecut în afara scenei, vedeta care în anul 1994 a făcut publicul românesc să se calce în picioare la concertul desfășurat la Sala Palatului este de meserie medic dentist. Totuși, succesul muzical nu l-a lăsat niciodată să practice.

Dr. Alban nu a făcut facultatea la noi în țară, însă a avut un frate care a studiat la Timișoara. Artistul i-a finanțat studiile, mai mult, îi trimitea colete din Suedia cu pachete de cafea și cartușe cu țigări.

”Studenții străini plăteau studiile și campusul statului român în dolari SUA. Fratele meu,acum american, pe atunci era doar cetățean nigerian. Țineam legătură la telefon și scrisori în acele vremuri, nu existau ”mail”-urile de azi (scrisoare- l.engleză-n.a.). Îi trimiteam la circa 3 luni câte un colet. Am crezut că nu există cafea, parfumuri și țigări în România! Târziu mi-a explicat că erau extrem de scumpe și le folosea ca atenții la școală”, a povestit Dr Alban.

×
Subiecte în articol: Dr.Alban
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close