Antena 3 CNN Actualitate Dr. Cristina Atănăsoaie, noul manager al Spitalului de Urgenţă din Piatra Neamţ. Medicul a mai condus unitatea în urmă cu trei ani

Dr. Cristina Atănăsoaie, noul manager al Spitalului de Urgenţă din Piatra Neamţ. Medicul a mai condus unitatea în urmă cu trei ani

Noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ este medicul Cristina Atănăsoaie.

Dr. Cristina Atănăsoaie, noul manager al Spitalului de Urgenţă din Piatra Neamţ. Medicul a mai condus unitatea în urmă cu trei ani
Sursa foto: Facebook Cristina Atanasoaie
de Georgiana Adam    |    17 Noi 2020   •   16:10

Atănăsoaie este medic de medicină internă şi a mai fost manager interimar al spitalului în perioada iulie 2017-iulie 2018.

După această perioadă, ea a fost director medical al unităţii sanitare din Piatra Neamţ.

Noul manager a mai condus spitalul şi în urmă cu trei ani

Șefii de secții din Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț și membrii Comitetului Director al unităţii au anunţat că se întâlnesc marţi pentru a nominaliza un nou manager, după ce Lucian Micu și-a anunțat demisia din funcţie luni.

Reprezentanții partidelor care fac parte din forul legislativ nemțean au fost chemaţi de Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, la discuții pe tema desemnării unei persoane care să preia managementul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Demisia lui Micu vine după tragedia de la secţia ATI a spitalului, în urma căreia 10 oameni au murit într-un incediu.

Manager nou, după ce 10 bolnavi au ars de vii într-un incendiu

Lucian Micu era manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț de o lună şi este al optulea director al spitalului numit în mai puțin de un an.

În urma incendiului incendiului produs sâmbătă la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț, 10 bolnavi de COVID intubaţi au murit. 

Unul dintre medicii care a încercat să-i salveze pe pacienți are arsuri pe o suprafaţă mare a corpului și a fost transportat pentru tratament la un spital din Belgia.
 

×
Subiecte în articol: Cristina Atănăsoaie Piatra Neamț
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close