Antena 3 CNN Actualitate Dr. Mahler, după explozia cazurilor COVID din Capitală: Săptămâna viitoare, o provocare pentru spitalele din București

Dr. Mahler, după explozia cazurilor COVID din Capitală: Săptămâna viitoare, o provocare pentru spitalele din București

Numărul cazurilor noi de coronavirus a explodat sâmbătă în Capitală, iar managerii de spital apreciază că săptămâna care urmează va fi una grea pentru unităţile medicale bucureştene.

Dr. Mahler, după explozia cazurilor COVID din Capitală: Săptămâna viitoare, o provocare pentru spitalele din București
Sursa foto: Agerpres
de Milena Niță    |    06 Sep 2020   •   16:15

Capitala continuă să înregistreze cele mai multe cazuri noi de COVID-19, fiind raportate 201, dintr-un total de 1.150 de cazuri noi la nivel naţional. 

Dr. Mahler: Se vede efectul concediilor

"Numărul cazurilor din București e îngrijorător. Săptămâna viitoare poate să fie o provocare pentru sistemul de sănătate din București. (…) efectul concediilor și vacanțelor în București și alte județe", a declarat Beatrice Mahler, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, duminică, potrivit digi24.ro.

Beatrice Mahler: Spitalele din Bucureşti, la capacitate maximă

Declarațiile lui Mahler vin în contextul în care Bucureștiul înregistrează zilnic un număr mare de cazuri de coronavirus, iar spitalele de la noi deja funcționează la capacitate maximă. 

Beatrice Mahler a dat exemplu spitalul pe care îl conduce, care se află într-o "fază de platou", însă cu un număr mare de pacienți care se internează și de pacienți la secția ATI. 
Medicul îi îndeamnă pe cei care prezintă simptome sau au suspiciuni de COVID-19 să se prezinte pentru control. 
 

×
Subiecte în articol: Beatrice Mahler coronavirus spitale
Parteneri
Motorina, o nouă ieftinire înainte de weekend
x close