Antena 3 CNN Actualitate Veşti bune de la dr. Mihai Craiu: Avem trei motive de optimism pentru anul viitor. "E ca diferența între mobil și telefonul cu disc"

Veşti bune de la dr. Mihai Craiu: Avem trei motive de optimism pentru anul viitor. "E ca diferența între mobil și telefonul cu disc"

Medicul Mihai Craiu vine cu veşti bune şi spune că există cel puţin trei motive de optimism pentru anul viitor, după un 2020 greu, marcat de pandemia de coronavirus.

Veşti bune de la dr. Mihai Craiu: Avem trei motive de optimism pentru anul viitor. "E ca diferența între mobil și telefonul cu disc"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2020   •   11:05

Cunoscutul medic pediatru spune că apariţia vaccinului pentru COVID este unul dintre motivele care ne dă speranţe pentru anul viitor, "vaccinuri-candidat, sunt foarte aproape de licențiere", a spus dr. Mihai Craiu, potrivit digi24.ro.

Dr. Craiu: E atât de afectată întreaga lume, încât e improbabil ca cineva să se relaxeze înainte de a trece pericolul

"Al doilea motiv de optimism este că ne aflăm într-o eră a facilitării comunicării informației fără precedent (...), e ca diferența între mobil și telefon cu disc. 

Al treilea motiv de optimism e că a fost atât de afectată întreagă lume încât e improbabil ca cineva să se relaxeze înainte de a fi trecut pericolul. Știm sigur că avem măsuri de prevenție care pot scădea viteza cu care se multiplică virusul, că s-au îmbunătăți extrem de mult testele și au apărut testele rapid care ne răspund cu precizie", a precizat medicul pediatru.

1.251 de bolnavi COVID la ATI

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în România, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 3.826 de noi cazuri de COVID şi 138 de decese.

Până luni, în România au fost confirmate 475.362 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 11.331 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.261. Dintre acestea, 1.251 sunt internate la ATI.

×
Subiecte în articol: Mihai Craiu
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close