Antena 3 Actualitate Dr. Monica Pop: "O strategie greşită! Așa, pozitivii pot infecta mulţi contacţi! Se vor trezi infectaţi și nici nu vor şti de unde! Dar, dacă aşa e ordinul dat..."

Dr. Monica Pop: "O strategie greşită! Așa, pozitivii pot infecta mulţi contacţi! Se vor trezi infectaţi și nici nu vor şti de unde! Dar, dacă aşa e ordinul dat..."

de Milena Niță    |    22 Aug 2020   •   18:35
Dr. Monica Pop: "O strategie greşită! Așa, pozitivii pot infecta mulţi contacţi! Se vor trezi infectaţi și nici nu vor şti de unde! Dar, dacă aşa e ordinul dat..."
Sursa foto: Monica Pop/Facebook

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, dă de înţeles că autorităţile ar fi putut ajuta la stoparea răspândirii coronavirusului, dacă ar fi existat la fiecare loc de testare un birou a rezultatelor, nu doar la DSP.

În opinia medicului, aceasta este o strategie greşită, pentru că, în acest fel, oamenii vor pleca cu transportul în comun să-şi afle rezultatele şi, astfel, pot infecta alte persoane.

"De ce???!!!

Dr. Monica Pop: O strategie greşită duce la creşterea numărului de pozitivi! Dar, dacă aşa e ordinul dat...

O strategie greşită duce şi ea la creşterea numărului de pozitivi!

Dar, dacă aşa e ordinul dat...

Manager spital: Se vor trezi infectaţi și nici nu vor şti de unde!

Testul se face în spitale sau în privat, dar rezultatele le comunică DSP, după zile... Se ştie că la DSP, nu prea răspunde nimeni, iar oamenii nu mai au răbdare şi pleacă să afle singuri, cu transportul în comun. Așa, pozitivii pot infecta mulţi contacţi! Se vor trezi infectaţi și nici nu vor şti de unde!

Ar fi simplu de rezolvat prin crearea unui birou de comunicare la fiecare loc de testare, nu doar la DSP unde se vede clar, din atâtea exemple, că nu se poate face față! Interesează pe cineva?!

Dar, dacă aşa e ordinul...", a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close