Antena 3 Actualitate Dr. Monica Pop: Se greşeşte mult, se gestionează prost pandemia, se spun multe neadevăruri

Dr. Monica Pop: Se greşeşte mult, se gestionează prost pandemia, se spun multe neadevăruri

de Milena Niță    |    06 Sep 2020   •   11:15
Dr. Monica Pop: Se greşeşte mult, se gestionează prost pandemia, se spun multe neadevăruri
Sursa foto: Antena 3

Medicul Monica Pop susţine că oamenilor li se spun numai lucruri de un pesimism "morbid" despre ce se întâmplă în această criză din sănătate şi sunt multe scenarii despre un presupus viitor negru, iar populaţia are nevoie de speranţă şi încurajare.

Totodată, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală afirmă că la noi se greşeşte mult şi se gestionează prost pandemia, se spun "multe neadevăruri" şi, în acest fel, copiii vor creşte în teamă, vor deveni slabi psihic și "dependenți de cei care asta și urmăresc".

"Gafă inadmisibilă! Vedete "negre"!

Expunere publică de pesimism!!!

Dr. Monica Pop: copiii vor creşte în teamă, vor deveni slabi psihic şi dependenţi de cei care asta urmăresc

De ce scenariu de viitor negru?!

Românii nu doresc asta!!! Nu de păreri descurajatoare de la vedete, ci de susţinere şi speranţă  mare nevoie acum! (nu de politicieni e vorba!)

Sper ca ideea, total neinspirată, de a expune public doar lucruri de un pesimism morbid despre ce se întâmplă, scenarii despre un presupus viitor negru, urât, manipulat, al tinerilor şi al copiilor care vor creşte în teamă, stres, depresie, devenind slabi psihic şi dependenţi total de cei care asta şi urmăresc, idei total descurajante într-un moment în care românii, atât de oprimaţi acum din multe unghiuri, ar avea nevoie de speranţă, de încurajare..... să aibă măcar atâta răsunet încât să mai trezească din conştiinţe! Măcar de-ar fi așa! Altfel e inadmisibil şi impardonabil! Descărcare publică de nedorit!

Monica Pop: se greşeşte mult, se gestionează prost pandemia, se spun multe neadevăruri

Sunt perfect de acord cu faptul că se greşeşte mult, că se gestionează prost pandemia asta la noi, că se spun multe neadevăruri, pe care mulţi, din păcate, le cred, că se încalcă foarte clar drepturile cetăţenilor şi că lucrurile numai bine nu merg! 

Oamenii, ca şi cei în cauză, se vede, sunt, clar, prăbușiţi psihic! Pe bună dreptate, unii! Tocmai din aceste multe motive, e de necrezut că cineva poate adăuga atâta pesimism sufletului românilor, năpăstuiţi şi aşa şi care numai de aşa ceva nu au nevoie! Dimpotrivă, le face mult rău, le adânceşte starea negativă văzând că şi unele persoane cunoscute arată public că trec prin aşa ceva, fară speranțe!

De susţinere, de încurajare, de speranță, de asta e nevoie acum şi mereu! A se renunţa definitiv la expunerea publică a scenariilor minților negative!! Vedetism? Sau ce?! Oricum, nu e bine!!!", a scris prof. dr. Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Explozie de cazuri noi în Bucureşti

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.269 noi de cazuri de infectare cu coronavirus din 22.830 de teste, ceea ce înseamnă o rată de 5,67.

Se observă o explozie de cazuri noi de COVID-19 în Bucureşti, respectiv 352 de cazuri. De asemenea, 38 de români au murit în ultimele 24 de ore, infectați cu coronavirus, iar 476 se află în stare gravă în secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). Analizele au mai arătat că 545 de persoane sunt pozitive la retestare.

Până sâmbătă, 5 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 93.864 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus (COVID – 19) şi 3.850 de persoane au decedat.

×
Subiecte în articol: Monica Pop coronavirus

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close