Antena 3 CNN Actualitate Soluţia dr. Tudor Ciuhodaru pentru un Crăciun în siguranţă. "E singura opțiune sănătoasă"

Soluţia dr. Tudor Ciuhodaru pentru un Crăciun în siguranţă. "E singura opțiune sănătoasă"

Medicul Tudor Ciuhodaru vine cu o propunere care ne-ar putea ajuta pe toţi să petrecem un Crăciun în siguranţă, chiar dacă suntem în pandemie de coronavirus.

Soluţia dr. Tudor Ciuhodaru pentru un Crăciun în siguranţă. "E singura opțiune sănătoasă"
Sursa foto: Colaj Pixabay/Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2020   •   12:28

În opinia medicului de la Iaşi, soluţia pentru limitarea pandemiei, dar şi pentru sărbători în siguranţă ar fi testarea extinsă a populaţiei, măsură despre renumitul doctor a mai vorbit.

Ciuhodaru: E singura opțiune sănătoasă de a trece peste această pandemie

"Este singura opțiune sănătoasă de a trece peste această pandemie, pe lângă restul măsurilor. Slovacia a reușit să scadă rata infectărilor cu 60%. Este cel puțin o soluție pe care s-o iei în seamă", a spus Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Nicolae Oblu" din Iași, potrivit dcnews.ro.

Medicul a atins şi subiectul alegerilor parlamentare din 6 decembrie, dar şi al sărbătorilor de iarnă care se apropie.

"Dacă tot facem acest lucru, cred că o testare extinsă, voluntară, pentru cei care se prezintă la parlamentare este de luat în calcul. Cred că astfel am putea să avem un Crăciun în siguranță", a precizat dr. Ciuhodaru.

Record de decese COVID în România

România a înregistrat, miercuri, un nou record în pandemie, fiind raportate 203 decese ale unor pacienți infectați cu SAR-CoV-2, în 24 de ore. De asemenea, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat 9.799 cazuri noi pozitive. 

Până miercuri, 11 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 324.094 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 8.389 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.687. Dintre acestea, 1.092 sunt internate la ATI.

×
Subiecte în articol: Tudor Ciuhodaru Crăciun testare extinsă
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close