x close

Dr. Vladimir Beliș, fost șef al INML: „Nu putea să ardă un cadavru la nivel de cenușă într-un butoi. Este o absurditate”

de S.T.    |    31 Iul 2019   •   19:35
Dr. Vladimir Beliș, fost șef al INML: „Nu putea să ardă un cadavru la nivel de cenușă într-un butoi. Este o absurditate” Foto: captură Antena 1

Profesorul Vladimir Beliş, fost director al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici" din Bucureşti, a declarat la Antena 1 că, din punctul său de vedere, nu se vor găsi datele în vederea identificării cadavru-6974.html">cadavrului Alexandrei.

„S-au găsit fragmente de oase. S-au mai găsit și bijuterii care puteau fi aruncate și după ce s-a produs arderea. Nu înseamnă că acolo a stat corpul victimei. Analiza genetică a oaselor e mult mai dificilă decât a țesuturilor umane proaspete. Procedura e dificil de realizat. Avem cel mai performant laborator din țară. Procedura durează 7-8 zile. La ora actuală s-au adus la Institut probele și au intrat în procesul tehnologic. Rezultatul va fi gata săptămâna viitoare”, a spus el, în direct, la „Acces Direct”.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

Parteneri
Parteneri
sati