Antena 3 CNN Actualitate Imagini de la slujba impresionantă de înmormântare a actriţei Draga Olteanu Matei

Imagini de la slujba impresionantă de înmormântare a actriţei Draga Olteanu Matei

Ne-am despărţit astăzi de marea actriţă Draga Olteanu Matei. Artista a fost înmormântată astăzi, cu onoruri militare, în Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamţ. Prieteni, rude, dar şi simpli admiratori au venit să-şi ia rămas bun şi pentru a-i aduce un ultim omagiu îndrăgitei actriţe.

Imagini de la slujba impresionantă de înmormântare a actriţei Draga Olteanu Matei
de Iulia Gorgorin    |    22 Noi 2020   •   18:27

Sute de oameni au venit la Cinema Dacia "Mon amour" din Piatra Neamţ pentru a.şi lua rămas bun de la marea artistă. Aceştia şi-au adus aminte cu drag de momentele în care Draga Olteanu Matei le-a bucurat tinereţea cu zecile spectacole şi filme în care a jucat.

Draga şi-a dorit să fie înmormântată la Piatra Neamţ, fiind oraşul ei de suflet în anul 2007 primit si titlul de ''cetăţean de onoare al oraşului''.

Slujba de înmormântare a fost una impresionantă, cu onoruri militare.

Draga Olteanu Matei a fost înmormântată lângă soţul ei, în Cimitirul Eternitatea. Apropiaţii spun că relaţia dintre ei a fost una cu totul specială. Cei doi s-au mutat acum mai bine de 10 ani în Piatra Neamţ, oraşul de suflet al artistei.

Regretata şi îndrăgita actriţă a făcut parte din generaţia de aur a teatrului românesc. A jucat în peste 90 de producţii cinematografice, 50 de piese de teatru şi 100 de producţii de televiziune.

Rămas bun, Draga Olteanu Matei!
 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close