Antena 3 Actualitate „Dragă Uniune Europeană, eşti o curvă satanistă“ - postare distribuită pe Facebook de un deputat PSD

„Dragă Uniune Europeană, eşti o curvă satanistă“ - postare distribuită pe Facebook de un deputat PSD

16 Noi 2018   •   23:31
„Dragă Uniune Europeană, eşti o curvă satanistă“ - postare distribuită pe Facebook de un deputat PSD

Deputatul PSD de Iaşi Vasile Cîtea a distribuit pe Facebook un articol de pe publicaţia ortodoxinfo, potrivit căuia actorul Florin Zamfirescu ar fi spus, într-o postare pe reţeaua de socializare: „Dragă Uniune Europeană, eşti o curvă satanistă“.

Contactat de „Adevărul“ pentru a confirma sau infirma dacă a spus că „Uniunea Europeană e o curvă satanistă", Florin Zamfirescu a susţinut că „Eram foarte revoltat pe relatia ţării noastre cu Uniunea Europeană. Se dovedeşte în continuare a fi o batjocură, suntem o colonie, cum spune toată lumea, nu sunt singurul care spune asta“.  

Deputatul este cunoscut pentru postările de origine anti-UE din surse obscure, scrie publicaţia locală pulsuliesean.ro.

Vasile Cîtea este preşedinte al Federaţiei Române de Box şi oficial al federaţiei internaţionale, AIBA. În Parlament, el este secretar al grupului PSD, vicepreşedinte al comisiei pentru tehnologia informaţiei şi membru al comisiei pentru învăţământ.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close