Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: "UDMR va decide mâine cum votează. Noi sperăm să ne susțină"

Liviu Dragnea: "UDMR va decide mâine cum votează. Noi sperăm să ne susțină"

Liviu Dragnea: "UDMR va decide mâine cum votează. Noi sperăm să ne susțină"
28 Ian 2018   •   15:32

Liviu Dragnea, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, a povestit ce s-a discutat la ședința din Parlament a membrilor Cabinetului Dăncilă. 

"A fost o întâlnire necesară, cu toți parlamentarii PSD-ALDE, cu două excepții, pentru a discuta programul de mâine, pentru a discuta despre audierile în comisii pentru ca premierul desemnat să aibă prima discuție și prezentare în fața grupurilor parlamentare din coaliție. A prezentat fiecare ministru, fiecare membru al cabinetului propus pentru audierile de mâine.. Am stabilit ca miercuri să avem întâlnirea tradițională a grupurilor parlamentare înainte de sesiunea care începe pe 1 februarie", a afirmat Dragnea. 

Întrebat dacă are emoții în privința voturilor UDMR fiindcă Kelemen Hunor a fost destul de critic, Liviu Dragnea a apreciat că acesta a avut o atitudine potrivită. 

”E foarte bine să fie critic. Programul de guvernare nu a suferit modificări importante, este cam acelaşi care a fost votat”, a declarat Dragnea. 

Liderul PSD a declarat că a existat o discuție cu liderii UDMR și că speră ca aceștia să susțină învestirea Guvernului. 

”Noi am avut o discuţie cu UDMR, luni vor decide dacă vor susţine prin vot învestitura Guvernului sau nu. Noi sperăm să ne susţină”, a spus liderul PSD. 

Liviu Dragnea a vorbit și despre greșelile gramaticale asupru criticate în presă ale ministrului Educației, Valentin Popa. 

"Eu am văzut tot în presă o susținere din partea a 45 de rectori din România. Pentru mine asta e foarte important. Am văzut câteva intervenții ale unor oameni care lucrează la vârful educației românești și care au încredere în această propunere", a mai spus președintele Camerei Deputaților.  

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea UDMR Dancila sedinta
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close