Antena 3 CNN Actualitate Dragnea a vorbit cu refugiaţii din Budapesta: "Sunt şi oameni extrem de amărâţi, dar şi alţii foarte bine organizaţi"

Dragnea a vorbit cu refugiaţii din Budapesta: "Sunt şi oameni extrem de amărâţi, dar şi alţii foarte bine organizaţi"

Dragnea a vorbit cu refugiaţii din Budapesta: "Sunt şi oameni extrem de amărâţi, dar şi alţii foarte bine organizaţi"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    04 Sep 2015   •   21:49
CRIZA IMIGRANŢILOR. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a mers în Budapesta să vadă meciul naţionalei României, şi a profitat de ocazie pentru a sta de vorbă cu refugiaţii din gara Keleti.

"Am fost în gară şi am vorbit cu imigranţii. Am vrut să îi văd cu ochii mei pentru că este această discutie, statul român zice cu seninătate că îi primim şi noi nu ştim dacă suntem pregătiţi sau nu", a declarat Liviu Dragnea.

"Sunt şi oameni extrem de amărâţi, dar sunt şi alţii foarte bine organizaţi, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui. Au o singură ţintă, să ajunga în Germania", a mai spus acesta.

Preşedintele PSD a spus că îl va convoca luni pe Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, la şedinţa Coaliţiei, pentru a prezenta un raport referitor la cotele de imigranţi discutate în prezent la nivelul Uniunii Europene şi pentru a analiza dacă instituţiile statului pot să facă faţă acestora.

"Vreau să ne spună, suntem pregătiţi sau nu, câţi vin, exact, ce înseamnă asta pentru statul român, ce măsuri luam", a explicat Liviu Dragnea.

Informaţiile au fost prezentate de Răzvan Dumitrescu, vineri, la "Subiectiv".

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "
Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu"

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close