Antena 3 Actualitate Dragnea, acuzat de DNA că şi-ar fi folosit influenţa pentru a obţine un anumit minim la referendum

Dragnea, acuzat de DNA că şi-ar fi folosit influenţa pentru a obţine un anumit minim la referendum

de Antena3.ro    |    06 Sep 2012   •   14:30
Dragnea, acuzat de DNA că şi-ar fi folosit influenţa pentru a obţine un anumit minim la referendum
Sursa foto: Foto: Mediafax

DNA informează că Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa în scopul obţinerii unei prezenţe de minimum 60% la votul de la referendum, pe listele de alegători figurând minori şi persoane cu drept interzis de a vota.
   
Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) îl acuză că a constituit un sistem naţional de influenţă pentru a determina autorităţile publice centrale, judeţene şi locale aflate sub controlul politic al formaţiunii politice, de a se implica în: exercitarea de presiuni asupra preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare şi asupra membrilor acestora pentru a falsifica semnăturile alegătorilor pe listele de vot şi a introduce în urne un număr suplimentar de buletine decât cele votate de alegători; folosirea unei urne mobile în condiţii contrare legii.

Liviu Dragnea a fost chemat, miercuri dimineaţă, la DNA pentru a da explicaţii în dosarul referendumului şi pentru a i se aduce la cunoştiinţă învinuirile.

Ştire în curs de actualizare.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close