Antena 3 CNN Actualitate Dragnea, atac la adresa Președintelui: Nu îi este rușine cu atâta minciună? Lazăr îi spală dosarele

Dragnea, atac la adresa Președintelui: Nu îi este rușine cu atâta minciună? Lazăr îi spală dosarele

Dragnea, atac la adresa Președintelui: Nu îi este rușine cu atâta minciună? Lazăr îi spală dosarele
Sursa foto: foto- captură Antena 3
09 Mar 2019   •   15:11

Liderul PSD a lansat un atac dur la adresa Președintelui. Dragnea susține că lui Iohannis nu îi pasă deloc de binele românilor și că Augustin Lazăr i-a albit cele 40 de dosare pe care le are.

”Klaus Iohannis arată încă o dată că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor. Întârzie aprobarea bugetului, publicarea şi promulgarea bugetului, așa se întârzie investiţii pe care le aşteaptă fiecare comunitate din România, şi investiţii mici şi investiţii mari”, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele PSD a vorbit și despre dosarele la care Augustin Lazăr a închis ochii.

”Păi chiar nu-i este ruşine cu atâta minciună? Cine i-a albit lui cele peste 40 de dosare făcute în legătură cu casele furate de la stat? Nu cumva prietenul lui, care lucrează în Parchetul General? Ei vorbesc despre aceste lucruri? Soţia lui când a fost la Parchet? A fost sau n-a fost? Nu cumva a fost noaptea ca hoţii? De ce trebuie să fie o justiţie selectivă? S-au învăţat toţi aceşti oameni în ultima perioadă că noi muncim şi încasăm şi au fost aşa liberi, au zburdat liberi pe câmpii. Dragii mei, de abia ne-am apucat să vorbim”, a adăugat Dragnea.

×
Subiecte în articol: Dragnea atac presedinte Lazar Klaus Iohannis
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close