Antena 3 CNN Actualitate Dragnea, despre audierea lui Ponta în Dosarul Referendumului: Dacă vorbim de foloase necuvenite pentru PSD, atunci cred că trebuie întrebat şi preşedintele partidului

Dragnea, despre audierea lui Ponta în Dosarul Referendumului: Dacă vorbim de foloase necuvenite pentru PSD, atunci cred că trebuie întrebat şi preşedintele partidului

05 Feb 2015   •   16:52

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, după audierea în Dosarul Referendumului, că se declară complet nevinovat pentru toate acuzele care i-au fost aduse de procurorii DNA, arătând că "prezenţa la vot la un referendum nu poate fi considerată un folos necuvenit pentru un partid sau altul".

"Dimpotrivă, la referendum, cetăţenii sunt chemaţi să spună da sau nu la o întrebare. Cel mult se poate vorbi despre un folos pentru popor", a mai declarat Liviu Dragnea.

Întrebat în legătură cu posibila audiere a premierului Victor Ponta, în calitate de martor, în acest dosar, Dragnea a declarat că "dacă vorbim de foloase necuvenite pentru PSD, atunci cred că trebuie întrebat şi preşedintele partidului".

Dragnea a arătat că, în opinia sa şi a avocatului său, atât Victor Ponta cât şi ceilalţi colegi ai săi din partid au fost solicitaţi, ca martori, în dosar, pentru a aduce informaţii importante pentru cauză.

"Domnul Ponta a făcut cerere la DNA să fie admis ca martor, dar i-a fost respinsă", a completat Dragnea.

×

Desfăşurare impresionantă de forţe

Primele imagini de la barajul fisurat de la Tăul Mare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close