Antena 3 CNN Actualitate Dragnea, despre întâlnirea privată cu șefa DNA

Dragnea, despre întâlnirea privată cu șefa DNA

Dragnea, despre întâlnirea privată cu șefa DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Oct 2017   •   21:50

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a infirmat, joi, că ar fi avut vreo întâlnire privată cu procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi.

El a declarat, într-o emisiune la România TV, că prima întâlnire directă cu Kovesi a avut loc în momentul în care DNA l-a trimis în judecată în dosarul "Referendumul".

În schimb, liderul PSD recunoaşte că a participat la mai multe acţiuni publice la care a fost prezentă şi şefa DNA.

"Eu nu am negat că am fost la întâlniri unde au fost şi aceşti oameni. Au fost întâlniri la care eram 70-80, câteodată 100, câteodată 50, întâlniri oficiale, la care erau invitaţi oameni cu funcţii în statul român, de la toate partidele, membri ai Guvernului. Care e problema? Eu cu această doamnă nu am avut nicio întâlnire până la trimiterea mea în judecată", a afirmat Dragnea.

Deputatul Victor Ponta a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Târgu-Jiu, că Liviu Dragnea a participat la mai multe întâlniri formale şi informale cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi cu fostul director adjunct al SRI Florian Coldea, spunând despre preşedintele PSD că a fost "cel mai apropiat om de sistem".

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close