Antena 3 CNN Actualitate Dragnea: „Guvernul va guverna în folosul românilor”

Dragnea: „Guvernul va guverna în folosul românilor”

Dragnea: „Guvernul va guverna în folosul românilor”
29 Ian 2018   •   15:55

Președintele PSD, Liviu Dragnea a susținut în plenul Parlamentului că noul guvern condus de Viorica Dăncilă va guverna în folosul românilor.

„Guvernul României va guverna în primul rând în folosul românilor. În anul 2016, guvernarea PSD-ALDE a început implementarea celui mai ambițios program de guvernare din ultimii 27 de ani. Adversarii noștri așa cum era firesc au depus efoerturi mari să ne împiedice. Nu s-a întâmplat asta.
Economia României e încă fragilă, e încă vulnerabilă, e o economie care se dezmeticește greu să iasă prin chinurile pe care regimul comunist și reformele au silit-o să treacă. E nevoie ca această economie să-și primească porția de oxigen pentru că acest guvern să își facă un scop major din investiții. Investițiile reprezintă o prioritate vitală pentru economia României. Mecanismele de absorbție a fondurilor europene sunt funcționale. Avem un premier care cunoaște bine politicile și liderii de la Bruxelles. Avem condiții bune pentru a aduce mai mulți bani în economie. Sunt convins că Guvernul Dăncilă se va ocupa de investiții din prima până în ultima lui zi de mandat”, a declarat Liviu Dragnea.

„Viorica Dăncilă este un om civilizat, o femeie plăcută. Iubește dialogul și este neconflictuală. A respirat aer occidental, a stat în interiorul unui aparat democratic avansat. A cunoscut figuri proeminente. Am încredere în abilitatea ei de a dialoga”, a mai spus liderul PSD.

 

 

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close