Antena 3 CNN Actualitate Dragnea o laudă pe Kovesi. Mircea Badea: Mi se pare firesc, având în vedere statul în care trăim

Dragnea o laudă pe Kovesi. Mircea Badea: Mi se pare firesc, având în vedere statul în care trăim

Dragnea o laudă pe Kovesi. Mircea Badea: Mi se pare firesc, având în vedere statul în care trăim
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
29 Feb 2016   •   22:37
Președintele PSD, Liviu Dragnea, o laudă pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Social-democratul a spus, despre continuarea mandatului Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA, că este "unul firesc" și "desemnarea oficială va fi firească”. 
 
În opinia sa, reinvestirea Codruței Kovesi este una din acțiunile care "continuă întărirea statului de drept în România".
 
"Este nevoie ca în România să existe un stat de drept puternic, pentru că este unul dintre pilonii de stabilitate pentru această țară, pe lângă alți piloni care sunt din alte domenii, apărare, economic, chiar și administrativ. Statul de drept este un pilon important pentru stabilitatea de care avem mare nevoie în această perioadă", a afirmat Dragnea.
 
Ministrul Justiției, Raluca Prună, a precizat că legea prevede posibilitatea reinvestirii Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA și că se gândește că "e absolut logic" să reinvestească pe cineva care a avut rezultate cuantificabile.
 
În replică, Mircea Badea spune că i se pare firească atitudinea lui Liviu Dragnea, ”având în vedere statul în care trăim”.
 
”Mi se pare firească poziția lui Liviu Dragnea, având în vedere statul în care trăim. Statul de drept în România înseamnă trei persoane: Laura Codruța Kovesi, Livia Stanciu și SRI”, a spus Mircea Badea, luni, într-o intervenție telefonică la emisiunea Subiectiv, de la Antena3.
 
Dragnea este în așteptarea unei sentințe în dosarul Referendumului, date de Livia Stanciu, șefa ICCJ.
 
”E greu de anticipat, dacă scapă Dragnea, că acuzațiile din dosarul Referendumului sunt niște mizerii, oricum (...). E o declarație politicoasă a lui Dragnea”, a comentat Mircea Badea.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close