Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea ar putea scăpa de puşcărie anul acesta

Liviu Dragnea ar putea scăpa de puşcărie anul acesta

Liviu Dragnea, Radu Mazăre, Sorin Blejnar sau Alina Bica sunt doar câteva dintre numele grele care ar putea scăpa de închisoare anul acesta. 

Liviu Dragnea ar putea scăpa de puşcărie anul acesta
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    02 Ian 2021   •   13:36

Fostul lider al social-democraţilor, Liviu Dragnea, ar putea fi eliberat condiţionat, iar fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, s-ar putea întoarce în Madagascar, după ce Tribunalul de acolo a decis că a fost extrădat abuziv. 

Alina Bica, recurs în casaţie

Totul ar putea deveni posibil după ce pedepsele unora dintre aceştia ajung la final sau unii dintre ei au uzat de căile extraordinare de atac, cum este şi cazul Alinei Bica, fosta şefă a DIICOT.

Ea a făcut recurs în casaţie, s-a judecat şi pe 13 ianuarie Alina Bica ar putea scăpa de pedeapsa de patru ani de închisoare pe care a primit-o pentru favorizarea făptuitorului, în speţă a lui Ovidiu Tender.

Tot anul acesta ajunge la final cu pedeapsa şi fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, dar pe 12 ianuarie, acesta îşi joacă încă o dată cartea la ICCJ şi sunt şanse foarte mari ca el să scape de puşcărie, având în vedere şi problemele de sănătate pe care le are.

În plus, peste câteva luni, împlineşte şi acesta termenul. Dragnea a şi lucrat la garajul auto al penitenciarului Rahova în care este încarcerat.

Dragnea a lucrat în penitenciar

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Povestea este valabilă şi pentru Sorin Blejnar, fostul şef al ANAF, dar şi pentru Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, pentru că Tribunalul din Madagascar a decis că acesta a fost extrădat abuziv în România.
 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close