Antena 3 CNN Actualitate Dragnea: „Nu înțeleg de ce nu s-a pornit o anchetă penală”

Dragnea: „Nu înțeleg de ce nu s-a pornit o anchetă penală”

Dragnea: „Nu înțeleg de ce nu s-a pornit o anchetă penală”
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Feb 2018   •   15:49

Liviu Dragnea a anunțat că PSD va organiza congres extraordinar în luna martie și a comentat ultimul scandal în care este implicat DNA-ul. Liderul PSD a refuzat să comenteze dacă Laura Codruța Kovesi ar trebui să mai rămână în funcție și totodată că nu înțelege de ce nu s-a pornit o anchetă penală.

„Eu mă aştept să facă ceea ce crede că trebuie făcut şi să fie condus de bunul simţ şi de experienţa pe care o are şi de ceea ce se întâmplă în societate şi în sistemul de justiţie. Eu cred că este unul din cei mai îndreptăţiţi şi informaţi oameni din România în acest moment pentru a lua o decizie argumentată într-un fel sau altul. Nu vreau să vorbesc despre asta (n.r. demisie Kovesi). Ce decizie să luăm să le dăm premii celor de la DNA Ploiești? Ce n-am înțeles este de ce nu s-a pornit o anchetă penală instantaneu, dar cum nu sunt jurist...”, a comentat Dragnea.

„Este nevoie de o relansare (n.r. a programului de guvernare) mai multă viteză, mai multă asumare față de anul trecut. Este nevoie de o creștere a ritmului. Vorbim de un program de dezvoltare pe termem lung pe care România nu l-a avut până acum”, a mai spus liderul PSD.

Întrebat dacă va exista o discuție cu ministrul Justiției, Dragnea a ținut să precizeze: „Nu știu când vine, noi suntem la Parlament, dacă vrea să discutăm cu mare drag”.

Chestionat dacă este de acord cu părerea lui Codrin Ștefănescu care a susținut că dacă Tudorel Toader nu cere revocarea lui Koveși să-și depună pe masă mandatul, liderul PSD a precizat: „Domnul Codrin Ștefănescu vorbește cam mult față de poziția pe care o are în partid. Cam mult și cam rău”.

În plus, în ceea ce privește comasarea DNA cu DIICOT, Dragnea a susținut: „Eu nu înțeleg de ce se reîncălzește ciorba asta prostească, comasarea DNA cu DIICOT, noi nu am discutat niciodată nici în partid, nici în coaliție despre asta, nici nu avem de ce să discutăm. De ce să se comaseze? Nici vorbă de așa ceva!”.

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close