Antena 3 CNN Actualitate Dragnea a intrat primul în Palatul Victoria. Un ministru al noului guvern a picat deja. Radu Tudor: "Dragnea este ca o pisică posesivă care vrea să marcheze totul"

Dragnea a intrat primul în Palatul Victoria. Un ministru al noului guvern a picat deja. Radu Tudor: "Dragnea este ca o pisică posesivă care vrea să marcheze totul"

Dragnea a intrat primul în Palatul Victoria. Un ministru al noului guvern a picat deja. Radu Tudor: "Dragnea este ca o pisică posesivă care vrea să marcheze totul"
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Ian 2017   •   20:16

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns miercuri, în jurul orei 20,00, la Palatul Victoria, unde, de la ora 21,00, va conduce prima şedinţă a noului Guvern.

Sorin Grindeanu este însoţit de liderul PSD, Liviu Dragnea, de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi de membrii Cabinetului. La sosirea la Palatul Victoria, aceştia au fost primiţi de fostul premier Dacian Cioloş

Sorin Grindeanu a anunţat că în prima şedinţă a noului Cabinet vor fi adoptate ordonanţa de organizare a Guvernului şi proiectul de lege privind abilitarea Executivului de a emite ordonanţe.

O surpriză însă a avut loc chiar când maşinile au parcat în faţa Palatului Victoria. Liviu Dragnea a intrat primul, ca şi cum el ar fi şeful Guvernului. Totodată, ministrul Energiei, Toma Petcu, s-a împiedicat şi a căzut pe treptele de la intrare.

Radu Tudor a comentat în emisiunea La ordinea zilei, de ce crede că Liviu Dragnea a intrat primul în Palatul Victoria: "Liviu Dragnea este ca o pisică posesivă care vrea să marcheze totul. Eu primul, eu primul". 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close