Antena 3 CNN Actualitate Dragnea: "Resping toate acuzațiile. Nu m-am gândit la demisie"

Dragnea: "Resping toate acuzațiile. Nu m-am gândit la demisie"

o_1buqrvmmt2sver31691583a798.jpg
13 Noi 2017   •   16:19

Liviu Dragnea a făcut o primă declarație, după ce procurorii l-au anunțat că este urmărit penal. DNA a dispus efectuarea urmăririi penale pentru Liviu Dragnea, care la data faptelor era președinte al Consiliului Județean Teleorman. Președintele PSD este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau rezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul.

„Astăzi, am fost la DNA să-mi iau în primire al treilea dosar. Nu pot intra în detalii. Resping toate acuzațiile. Nu am legături financiare cu această societate. În rest o să vedem pe ce se bazează aceste afirmații”, spune Dragnea.

„Am avut o discuție cu Tăriceanu și mi-a spus să rămân pe poziție și să ne continuăm coaliția. Nu cred că este afectată, sunt afectat eu. E un risc pe care mi l-am asumat în 2015, când am candidat pentru prelședinția PSD. Am avut multe mesaje de susținere”, a mai spus liderul PSD.

„Am auzit și eu pe la colțuri despre acest dosar. Nu m-am gândit la demisie, am primit mesaje de susținere”, spune Dragnea.

„Un miting pentru susținerea mea, nu. Apreciez gestul colegilor mei de a fi acolo dimineață, dacă se va dori să se facă un miting pentru susținerea Guvernului, da”, a mai spus Dragnea în conferința de presă.

„Eu nu am fost în nicio comisie de licitație. Vreau să văd ce pun acolo ca și probe pentru a susține aceste afirmații”.

„S-a vorbit despre multe lucruri neadevărate, de ce le-a pus acolo fără să verifice, nu știu”, a replicat Dragnea, la întrebările jurnaliștilor.

„Sunt oameni care suferă pentru că cineva au generat și generează aceste acțiuni împotriva mea. Nu am făcut niciun grup infracțional”. 

„Din păcate, pentru mine și mulți colegi de ai mei nu mai este un secret, este un atac violent. Se vrea preluarea PSD. Sper să se oprească”, a mai spus Dragnea.

„Miza este politică.  Eu vreau să văd dosarul și pe ce se bazează acele incriminări. Știu că oamenii sunt condamnați înainte de a ajunge în fața judecătorilor”, a mai spus Dragnea.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close