Antena 3 CNN Actualitate Dragnea: S-au luat miliarde din România, fără lucrări

Dragnea: S-au luat miliarde din România, fără lucrări

Dragnea: S-au luat miliarde din România, fără lucrări
27 Aug 2017   •   19:41

Liviu Dragnea a afirmat, duminică seară, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", moderată de Radu Tudor, că din România s-au luat miliarde pentru lucrări de infrastructură care nu s-au făcut niciodată.

"Românii trebuie să știe cum s-au luat miliarde din România, nefăcându-se lucrări, de către niște șmecheri din afara țării. Am stabilit cu premierul să stabilească manageri de proiect pentru fiecare lucrare. Li s-a spus că cel care gestionează o lucrare nu trebuie să stea în birou la București, ci acolo, pentru că apar tot felul de motive, spre exemplu, nu găsim forță de muncă. Eu nu cred asta. Bun, nu se găsește foarte ușor. Atunci de ce te-ai aruncat la licitație?", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a precizat că, în week-end-ul care s-a încheiat, a discutat în prezenţa premierului şi a unor miniştri cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, despre infrastructură, despre care, speră el, "nu va deveni o boală incurabilă".

"Am discutat despre infrastructură. Aici ştiu că este boala noastră, eu sper că nu va deveni cancer, am toate speranţele că nu va deveni o boală incurabilă, dar durerile sunt mari chiar dacă ştiu. Am avut o discuţie foarte serioasă cu ministrul Transporturilor. Este în continuare un tânăr pe care eu îl apreciez şi în care ei au investit şi investesc în continuare încredere. Numai că au fost atât de multe proceduri pur şi simplu blocate, tot felul de chichiţe, de motive. Şi a reuşit în câteva luni să le deblocheze şi încep procedurile. (...) Până la urmă a reuşit să prezinte un plan coerent de atacarea marilor proiecte de infrastructură, şi ceea ce i-am spus şi eu le-am spus de fapt de la formarea primului guvern, le-am spus şi acum - faptul că pentru noi este important că în acest mandat o autostradă măcar să plece din Constanţa, să treacă prin Bucureşti şi să ajungă în vestul ţării ori la Nădlac ori la Borş. (...) I-am spus-o foarte ferm să prezinte situaţia pe care a găsit-o, lucrurile făcute şi în mod cinstit care este prognoza pana în decembrie 2020", a declarat Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Punctul de întâlnire
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close