Antena 3 CNN Actualitate Îndrăgostiții au petrecut în cluburile din Centrul Vechi al Bucureștiului, în noaptea de Dragobete

Îndrăgostiții au petrecut în cluburile din Centrul Vechi al Bucureștiului, în noaptea de Dragobete

Tinerii din București s-au distrat în cluburile din Centrul Vechi până dimineață. Cuplurile de îndrăgostiți au venit de la primele ore ale serii însă și cei singuri au profitat de prilej și s-au integrat în atmosferă.

Îndrăgostiții au petrecut în cluburile din Centrul Vechi al Bucureștiului, în noaptea de Dragobete
Sursa foto: Gettyimages | PongsakornJun
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Feb 2023   •   08:34

Cuplurile de toate vârstele au profitat de ocazia zilei de Dragobete și au ieșit aseară în cluburile din Centrul Vechi al Bucureștiului să se distreze.

Cluburile au fost pline de îndrăgostiți, însă și cei singuri au profitat de atmosferă la maximum, mai ales că patronii dar și administratorii localurilor au pregătit programe speciale.

Unele cupluri care nu au reușit să mai iasă de mult împreună în oraș au spus că această seară a fost perfectă pentru o astfel de activitate. În același timp, cei singuri fie au încercat să își găsească mare dragoste, fie pur și simplu s-au distrat.

Citește și: Distracție pe pârtii de dragobete | Iubirea s-a sărbătorit prin sport, la Rânca: "Multă iubire la toată lumea!"

Și cum luna iubirii este aproape la sfârșit, petrecăreții au început să își facă rezervări pentru 1 și 8 martie.

×
Subiecte în articol: Dragobete
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close