Antena 3 CNN Actualitate Dragomir despre cazul Becali: nu l-au putut curăţa cu ?valiza? de la Cluj, hai să-l luăm cu altceva

Dragomir despre cazul Becali: nu l-au putut curăţa cu ?valiza? de la Cluj, hai să-l luăm cu altceva

Dragomir despre cazul Becali: nu l-au putut curăţa cu ?valiza? de la Cluj, hai să-l luăm cu altceva
15 Apr 2009   •   23:00

?Ce se întâmplă în fotbalul românesc este din cauza lui Becali, şi pentru asta trebuia să fie judecat nu să i se dea nade aici... acolo. Nu l-au putut curăţa cu valiza de la Cluj, hai să-l luăm cu nişte hoţi de acum două luni?, a declarat Dumitru Dragomir la Sinteza Zilei.

Preşedintele LPF a explicat, în cadrul emisiunii, de unde au apărut zvonurile potrivit cărora ar urma să fie audiat de DNA în cazul Cornel Penescu. Astfel, Mitică Dragomir a fost observat de ziarişti ieşind de la Curtea de Apel, unde solicitase o vizită, în arest la Gigi Becali.

?Doamna prim-procuror mi-a spus că nu mă poate ajuta cu vizita la Becali. Când am plecat erau nişte oameni acolo, un mănunchi de ziarişti. Apoi, în maşină, m-a sunat nevastă-mea că sunt la DNA, când de fapt am fost la Curtea de Apel?, a precizat Dumitru Dragomir.

Preşedintele LPF şi-a exprimat şi punctul de vedere cu privire la motivele arestării lui Gigi Becali de către procurorii DNA.
?Eu angajez un bodyguard, el trebuie să-mi apere treburile, iar dacă-i dă un cap în gură lui Costică nu e treaba mea. Apoi, eu îţi dau whisky cu 20 de oameni martori şi îţi dau şi bani de taxi...?, a spus Dumitru Dragomir.

?Eu îi împuşcam dacă eram convins că erau hoţi. Nu trebuie căzut la pace niciodată cu hoţii, pentru că dacă le dai apă la moară te omoară?, a mai spus Dumitru Dragomir.

?Astăzi nu trebuie să fii vinovat ca să fii judecat, trebuie doar să superi pe cineva important?, a conchis preşedintele LPF.



În martie 2009, Gigi Becali a ajuns în arest preventiv după ce a fost pus sub acuzare pentru sechestrarea unor hoţi de maşini.

Luni, patronul FC Argeş, Cornel Penescu a fost acuzat de DNA pentru dare de mită, iar şeful arbitrajului românesc, Gheorghe Constantin, pentru luare de mită, ambii fiind arestaţi preventiv pentru 29 de zile de Tribunalul Piteşti.



Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir Gigi Becali
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close