Antena 3 CNN Actualitate Dragomir: SRI a cerut arestarea lui Horodniceanu

Dragomir: SRI a cerut arestarea lui Horodniceanu

Dragomir: SRI a cerut arestarea lui Horodniceanu
08 Iun 2018   •   15:52

Dezvăluiri uluitoare despre actualul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu.

Alina Bica, fosta şefă antimafia ar fi refuzat să îl ridice şi să îl reţină pe Horodniceanu în 2013, şef la structura din Iaşi la acea vreme.

Solicitarea ar fi fost făcută de Florian Coldea prin generalul Mitică Dumbravă însă Bica ar fi amânat această reținere.

Daniel Dragomir a făcut această dezvăluire la DIICOT.

Fostul ofițer SRI a oferit mai multe detalii, în exclusivitate, în emisiunea "Esențial", de la Antena 3:

"Reiterez insistența ca doamna Bica, de acolo de unde se află, din Costa Rica, să aibă curajul necesar încât să iasă și să spună lucrurilor pe nume. Din ceea ce știu eu, în acel moment existau două informări: una venită pe linia DGIPI și una pe linia SRI prin care domnul Horodniceanu - care știți că vrea să scape de Statul Paralel, ca să zic așa și susține statul de drept - din care acesta, împreună cu procurorul Emilian Eva, care era tot pe la Iași, facea tot felul de matrapazlâcuri", a spus Dragomir.

Potrivit fostului ofițer SRI, informațiile care îl incriminau pe Daniel Horodniceanu au fost puse la dispoziția Aline Bica, iar aceasta ar fi trebuit să ia măsurile necesare, fapt care nu s-a întâmplat.

"I se solicitase să ia în vedere măsuri, nu neapărat preventive, dar măsuri ofensive împotriva lui Horodniceanu. Doamne Bica a refuzat la acel moment. Trebuie să ne explice și de ce a refuzat și care au fost implicațiile", a adăugat Daniel Dragomir, care a precizat că deține aceste informații din mai multe surse.

 

 

"

 

 

 

×
Subiecte în articol: Daniel Horodniceanu daniel dragomir
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close