Antena 3 CNN Actualitate Dragoş Băsescu semnează condica la Poliţie. Nepotul fostului preşedinte este cercetat sub control judiciar

Dragoş Băsescu semnează condica la Poliţie. Nepotul fostului preşedinte este cercetat sub control judiciar

Dragoş Băsescu semnează condica la Poliţie. Nepotul fostului preşedinte este cercetat sub control judiciar
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Iun 2015   •   09:43

Nepotul lui Traian Băsescu, Dragoş Băsescu, a fost joi dimineaţă la sediul Poliţiei. Dragoş Băsescu a mers la secţie însoţit de avocatul său şi a plecat după ce a fost informat în privinţa condiţiilor controlului judiciar.

 
Nepotul fostului preşedinte Traian Băsescu, Dragoş Băsescu, va fi cercetat sub control judiciar pe cauţiune, în dosarul în care este suspectat că i-a cerut un milion de euro omului de afaceri Sandu Staicu, promiţând că intervine la DIICOT pentru soluţionarea favorabilă a dosarului acestuia.
 
Avocatul lui Dragoş Băsescu, Cristian Ene, a declarat, miercuri, la ieşirea din sediul DNA că nepotul lui Traian Băsescu este suspectat de "posibile fapte de trafic de influenţă". 
 
El a adăugat că Dragoş Băsescu a dat o declaraţie prin care a încercat să îi convingă pe anchetatorii DNA cu privire la nevinovăţia sa. În urma declaraţiilor date, anchetatorii au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar pe cauţiune.
 
Avocatul a menţionat că suma pe care Dragoş Băsescu trebuie să o plătească statului este de 10.000 de lei şi că acesta urmează în continuare să se prezinte în faţa anchetatorilor ori de câte ori va fi chemat.
 
Dragoş Băsescu nu a dorit să facă nicio declaraţie.
 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close