Antena 3 CNN Actualitate Dragoş Frumosu, fost candidat la Primăria sectorului 2: Domnul Bucurică este unul dintre „generalii” lui Onţanu

Dragoş Frumosu, fost candidat la Primăria sectorului 2: Domnul Bucurică este unul dintre „generalii” lui Onţanu

Dragoş Frumosu, fost candidat la Primăria sectorului 2: Domnul Bucurică este unul dintre „generalii” lui Onţanu
de M.T.    |    20 Sep 2013   •   22:25

„Domnul Bucurică este unul dintre «generalii» lui Onţanu”, a afirmat fostul candidat la Primăria sectorului 2 din partea USL, Dragoş Frumosu, în cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3.

Dragoş Frumosu a intervenit telefonic în cadrul emisiunii realizate de Răzvan Dumitrescu pentru a oferi mai multe amănunte despre Elias Bucurică, un apropiat al primarului Onţanu şi cel care le-a interzis jurnaliştilor să efectueze o transmisiune în direct din parcul în care au fost surprinse ultimele imagini cu Ionuţ, copilul ucis de câini.

„L-am cunoscut foarte bine pe acest domn, pentru că, în campania electorală, el împreună cu reprezentanţii unei firme care are în mare parte punctele de pază din Primăria sectorul 2 ne urmăreau tot timpul şi încercau să ne intimideze”, a povestit Frumosu.

„Domnul Bucurică este unul dintre «generalii» lui Onţanu”, a adăugat fostul candidat la funcţia de primar în sectorul 2, în timp ce Mugur Ciuvică consideă că Elias Bucurică este „un personaj din filme cu golani”.


×
Subiecte în articol: Dragoş Frumosu Subiectiv
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close