Antena 3 CNN Actualitate Dragoș Medeleanu a fost polițist în Târgu Jiu, dar s-a transformat în spărgător de mașini după ce a renunțat la uniformă. Imagini cu momentul în care este prins în flagrant!

Dragoș Medeleanu a fost polițist în Târgu Jiu, dar s-a transformat în spărgător de mașini după ce a renunțat la uniformă. Imagini cu momentul în care este prins în flagrant!

Un fost poliţist local din Târgu Jiu s-a transformat în spărgător de mașini, după ce a renunțat la uniformă.

Dragoș Medeleanu a fost polițist în Târgu Jiu, dar s-a transformat în spărgător de mașini după ce a renunțat la uniformă. Imagini cu momentul în care este prins în flagrant!
04 Feb 2020   •   10:31

Dragoș Constantin Medeleanu a fost filmat de camerele de suraveghere în timp ce fura dintr-o maşină, în plină zi, în cartierul Griviței din oraș, scrie gorj-domino.ro.

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Târgu Jiu l-au prins în flagrant și l-au condus la sediul poliției, unde i-au întocmit dosar penal pentru furt.

Polițiștii l-au prins pe Medeleanu, după 20 de secunde de la momentul în care acesta a deschis ușa unui autoturism parcat pe trotuar și a sustras ceva din interior.

Pe camerele de supraveghere din zonă se observă cum Medeleanu dă târcoale autoturismelor parcate, iar, la un moment dat se îndreaptă spre o autoutilitară, deschide ușa din partea dreaptă, ia ceva de pe scaunul pasagerului și pleacă.

Potrivit sursei citate, polițiștii erau pe urmele lui Medeleanu de câteva zile, iar înainte să-l prindă l-au urmărit din cartierul Debarcader, unde mai încercase să deschidă câteva autoturisme.

Constantin Dragoș Medeleanu a fost angajat al Poliției Locale Târgu Jiu până anul trecut, fiind nevoit să plece din motive personale. În urmă cu doi ani, Medeleanu a fost implicat într-un incident violent, într-un bar din centrul municipiului. Atunci, un bărbat a sunat la 112 și a sesizat că un polițist local ar fi bătut cu bestialitate un tânăr până i-ar fi scos dinții din gură.

×
Subiecte în articol: Dragoș Medeleanu fost politist local
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close