Antena 3 CNN Actualitate Drama cântărețului de muzică populară care își înmormântează fiul în Ajunul Crăciunului | ”Dumnezeu să îi lumineze calea!”

Drama cântărețului de muzică populară care își înmormântează fiul în Ajunul Crăciunului | ”Dumnezeu să îi lumineze calea!”

Durere cumplită în familia artistului Marcu Nicolici. Fiul său, Marian, s-a stins din viață la doar 43 ani. Artistul își va conduce fiul pe ultimul drum, mâine, chiar în ajunul Crăciunului.

Drama cântărețului de muzică populară care își înmormântează fiul în Ajunul Crăciunului | ”Dumnezeu să îi lumineze calea!”
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Dec 2023   •   17:16

Destin tragic pentru fiul artistului Marcu Nicolici. Marian s-a stins din viață subit, fără să aibă probleme medicale grave. La începutul lunii împlinise 43 ani și avea tot viitorul înainte. A suferit un AVC iar eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar, scrie starpopular.ro.

Familia îndurerată a anunțat pe o rețea de socializare că Marian va fi condus pe ultimul drum, mâine, în ajunul Crăciunului.

”Familia Nicolici anunța cu mare durere în suflet decesul fiului lor Marian Nicolici,în vârstă de 43 de ani.Înmormântarea va avea loc duminică 24 decembrie la ora 12:00
Pentru cei ce doresc să își ia rămas bun, este acasă”, este mesajul îndurerat al familiei Nicolici.

”Dumnezeu să îi lumineze calea!”

Printre artiștii care îi sunt alături fostului membru al Ansamblului Maria Tănase se află și Filuța Bogdan. Artista îl știa de mic copil pe Marian și este extrem de afectată de pierderea suferită.

”Suntem alături de colegul nostru, Marcu Nicolici și de familia lui, pentru că trece prin cea mai grea încercare a vieții: a încetat din viață fiul său, Marian! Înmormântarea va avea loc mâine, cu plecare de acasă, comuna Simnicul de Sus sat Romanesti, la ora 12.

Dumnezeu să îi lumineze calea!”, a scris Filuța Bogdan, pe Facebook.

Marian era unicul fiu al artistului și nu apucase să-l facă bunic. De dragul tatălui său, a acceptat să cânte alături de el mai multe melodii, însă, nu a îmbrățișat o carieră artistică. A fost plecat o perioadă la muncă, în Anglia, iar artistul își dorea ca fiul lui să se întoarcă acasă. Acum, din nefericire, își va conduce fiul pe ultimul drum, mai scrie sursa citată.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close