Antena 3 CNN Actualitate Păţania unui batrân de 85 de ani din Olt, care şi-a găsit porcul vândut de hoţi în judeţul vecin

Păţania unui batrân de 85 de ani din Olt, care şi-a găsit porcul vândut de hoţi în judeţul vecin

În loc să se bucure că vin Sărbătorile, un pensionar de 85 de ani a trăit o adevărată dramă, după ce hoții i-au furat porcul din curte şi l-au vândut în judeţul vecin.

Păţania unui batrân de 85 de ani din Olt, care şi-a găsit porcul vândut de hoţi în judeţul vecin
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    28 Noi 2023   •   17:13

S-a întâmplat în weekend în localitatea Morunglav, din județul Olt, acolo unde casa pensionarului a fost călcată de doi hoţi. Indivizii au intrat în curte şi au furat din coteț porcul bătrânului care se chinuise un an întreg să-l crească pentru a-l sacrifica de Crăciun. Imediat bătrânul a cerut ajutorul poliţiei. 

"La data de 26 noiembrie 2023, în jurul orei 10,50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 85 de ani, din comuna Morunglav, județul Olt, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras o suină.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, în noaptea de 25/26 noiembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în curtea persoanei vătămate, de unde ar fi sustras o suină, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei. 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale”, au precizat polițiștii, potrivit adevărul.ro

Urmare cercetărilor, hoții porcului au fost identificați. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani, din comuna Oboga, și un bărbat de 39 de ani, din comuna Osica de Sus.

Porcul a fost găsit în localitatea Bujoreni din județul Vâlcea, situată la aproximativ 35 kilometri depărtare de comuna din care a fost furat. Din fericire, în acest caz bătrânul păgubit și-a recuperat animalul.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close