Antena 3 CNN Actualitate Drama Caracal: Gheorghe Dincă, confruntare față în față cu complicele său

Drama Caracal: Gheorghe Dincă, confruntare față în față cu complicele său

Gheorge Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, se va întâlni față în față cu Ștefan Risipițeanu, vecinul și complicele său, pentru a da declarații în fața procurorilor.

Drama Caracal: Gheorghe Dincă, confruntare față în față cu complicele său
10 Dec 2019   •   13:41

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu sunt chemați, miercuri, la auderi la sediul DIICOT. Gheorghe Dincă a declarat că și Risipițeanu a participat la violul Luizei Melencu, în schimb, Ștefan Risipițeanu a negat.

Cei doi vor fi puși față în față. Ştefan Risipițeanu a fost arestat preventiv pe 28 noiembrie de Tribunalul Bucureşti, însă el a contestat decizia judecătorilor.

La sfârșitul lunii noiembrie, procurorul-şef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat că, la data de 14 aprilie, în jurul orelor 12,00, Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luiza Melencu, ce aştepta "la ocazie" pe raza municipiului Caracal, a transportat-o la domiciliul său în scopul exploatării sexuale în interes personal şi în aceste împrejurări a fost surprins de către Ştefan Risipițeanu.

Citește Și Gheorghe Dincă, noi dezvăluiri cutremurătoare despre chinul prin care a trecut Luiza: Fane m-a întrebat dacă face amor bine. Fata era legată la ochi

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close