Drama copiilor adoptaţi în anii '90 care îşi caută părinţii pe Facebook. Românca din Irlanda care face miracolele posibile

14 Ian 2017   •   18:38
Drama copiilor adoptaţi în anii '90 care îşi caută părinţii pe Facebook. Românca din Irlanda care face miracolele posibile  Foto: Facebook

Abandonat de mamă la vârsta de 3 săptămâni, un tânăr care a avut şansa să-şi găsească o familie în străinătate o caută acum pe cea care i-a dat viaţă. La fel ca el mai sunt alţi doi băieţi şi o fată care doresc să-şi privească mama în ochi. Toţi trei sunt din Călăraşi.

Lucian Ionuţ Nistor s-a născut la 2 iulie 1997 la Călăraşi. Şansa i-a surâs însă când era bebeluş şi a fost adoptat de o familie din Malta. Trăieşte încă drama copilului abandonat, deşi părinţii adoptivi l-au înconjurat cu dragoste şi afecţiune.

Ca mulţi alţi copii care duc această povară în suflet, şi Lucian îşi caută mama. Ştie că se numeşte Florina Nistor şi are aproximativ 41-43 de ani. Noua sa familie nu o cunoaşte pe mama naturală a lui Lucian, deoarece copilul era internat deja în orfelinatul din Călăraşi când a fost adoptat.

Continuarea în Adevărul

Parteneri
x close