Antena 3 CNN Actualitate Drama familiei profesorului Mencinicopschi, la un pas de a fi aruncată în stradă. "Încercăm să îl ţinem ocupat, să nu îşi facă griji pentru noi"

Drama familiei profesorului Mencinicopschi, la un pas de a fi aruncată în stradă. "Încercăm să îl ţinem ocupat, să nu îşi facă griji pentru noi"

07 Sep 2014   •   22:41

Iertându-i, tata mi-a dat putere, pentru că ştiu că este împăcat cu situaţia, a declarat fiica profesorului Gheorghe Mencinicopschi, Ioana Claudia Mencinicopschi, care a fost invitată alături de mama sa, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"A fost greu. Noi nu ne aşteptam la un astfel de deznodământ şi mai ales la mărirea pedepsei. Dar iertându-i (Mencinicopschi a afirmat, la aflarea sentinţei, că i-a iertat pe judecători şi procurori - n.r.), mi-a dat putere, pentru că ştiu că este împăcat cu situaţia şi este cât de poate de bine, în situaţia dată. Încercăm să îl ţinem ocupat, să nu îşi facă griji pentru noi", a declarat fiica acestuia, care a adus la emisiune înştiinţarea de la ANAF prin care li se aduce la cunoştinţă sechestrul pus pe locuinţă.
 
E o casă cu parter şi mansardă. Cei de la ANAF au fost surprinşi când au văzut cum arată locuinţa care a fost estimată la o jumătate de milion de euro, a mai spus tânăra.

Soţia profesorului, Doina Mencinicopschi, a afirmat că avocaţii săi vor contesta decizia de punere sub sechestru a singurei lor locuinţe şi, în plus, va cere partajul, jumătate din această casă fiind a ei.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Mencinicopschi Sinteza Zilei
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close