x close

Dramă pe stadion! Un suporter a fost la un pas de moarte, după ce a căzut din tribună la meciul ASA Târgu Mureş - Dinamo

13 Sep 2016   •   08:43
Dramă pe stadion! Un suporter a fost la un pas de moarte, după ce a căzut din tribună la meciul ASA Târgu Mureş - Dinamo Foto: Facebook Dinamo

Cazul Patrick Ekeng se putea repeta aseară. Mediciii au intervenit din nou cu întârziere în cazul unui suporter care a căzut din tribună la meciul ASA Târgu Mureş - Dinamo şi s-a lovit grav la cap.

Partida ASA Târgu Mureș şi Dinamo a fost întreruptă de arbitru după doar opt minute de joc, după ce un suporter dinamovist a căzut pe scări şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Pro Sport şi în acest caz medicii au intervenit cu greutate. Bărbatul a trebuit să aştepte intervenţia medicilor de pe ambulanţa SMURD, care se afla în afara stadionului din cauză că şoferul ambulanţei de pe teren, care era mult mai aproape, nu se afla în maşină, scriu jurnaliştii.

Medicii i-au acordat îngrijiri suporterului pe marginea gazonului şi după ce a fost stabilizat a fost transportat de urgenţă la spital. Evenimentul de la Târgu Mureş seamănă izbitor cu cel produs pe terenul clubului Dinamo în luna mai când fotbalistul Patrick Ekeng a decedat în timpul partidei cu Viitorul. Medicii au intervenit atunci cu greutate, iar fotbalistul n-a mai putut fi salvat.

Citeşte mai multe despre:

suporter Dinamo meci
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati