Antena 3 CNN Actualitate Drama sfâşietoare a unui miner! Şi-a pierdut copilul pentru că nu avea bani de tratamentul care i-ar fi putut salva viaţa

Drama sfâşietoare a unui miner! Şi-a pierdut copilul pentru că nu avea bani de tratamentul care i-ar fi putut salva viaţa

Dramele care se ascund în spatele sărăciei din Valea Jiului sunt sfâşietoare. Un miner si sotia lui şi-au pierdut copilul de 8 ani bolnav de cancer pentru ca nu au avut banii necesari pentru a-i da o noua sansa la viata. Băiatul a fost dus în zeci de spitale din ţară, însă singură şansă de supravieţuire era în străinătate. Tratamentul costa peste o sută de mii de euro, în timp ce familia avea doar salariul tatălui miner, de 2.000 de lei pe lună.

Drama sfâşietoare a unui miner! Şi-a pierdut copilul pentru că nu avea bani de tratamentul care i-ar fi putut salva viaţa
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2021   •   11:07

Drama familiei a început din 2016. Copilul acuza dureri de stomac şi au fost la medic, fără să se gândească vreo secundă că este vorba despre ceva grav.

Din Valea Jiului cel mic a ajuns la Bucureşti, unde medicii i-au dat diagnosticul de cancer osos.

Urmăriţi un interviu cutremurător realizat de Mirela Voicu, jurnalist Antena 3.

Singura salvare era un tratament oferit de un spital din Italia de peste 100.000 de euro.

În ultimele luni de viaţă, starea baiatului era extrem de gravă, iar tatăl său şi-a luat concediu fără plată, ca să aibă grija de el.

Nici mama nu lucra şi familia trăia doar dintr-un ajutor în valoare de 1.400 de lei pe lună, în timp ce trebuiau să mai aibă grijă şi de cel de-al doilea copil.

Cu banii rămaşi şi cu ajutorul pe care l-au mai primit de la alţi oameni, părinţii şi-au îngropat copilul şi speră că vor reuşi să strângă bani şi pentru parastas.

 

×
Subiecte în articol: drama copil tratament mineri Valea Jiului
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close