Antena 3 CNN Actualitate Drama şoferilor de autobuz din Ploieşti! Strigătul lor disperat a ajuns la Guvern şi la două ministere

Drama şoferilor de autobuz din Ploieşti! Strigătul lor disperat a ajuns la Guvern şi la două ministere

Mai mulţi şoferi de autobuz din Ploieşti se plâng că au probleme medicale din cauza lipsei toalelor. Aceştia acuză conducerea Regiei de Transport că nu a amenajat niciun spaţiu pentru ei la capăt de linie şi astfel au ajuns în situaţii cel puţin stânjenitoare. Directorul Regiei spune însă că şoferii ar trebui să înveţe să se descurce singuri.

Drama şoferilor de autobuz din Ploieşti! Strigătul lor disperat a ajuns la Guvern şi la două ministere
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iul 2020   •   19:50

Şoferii de autobuz din Ploieşti se plâng că nu au unde să îşi fcă nevoiele şi au fost nevoiţi să transforme o zonă verde în toaletă publică.

De nevoie, şoferii au găsit şi alte locuri unde să urineze, fără să se expună public. Este vorba despre un comportiment din interiorul autobuzului.

În plină caniculă dar şi pandemie de COVID-19, şoferii mai întâmpină o problemă de igienă.

''Unii din şoferi chiar au avut probleme. Eu unul am fost internat cu colică renală. Nu avem unde să ne spălăm'', spune un şofer.

Acolo unde mai sunt însă toalete, nu pot fi folosite. Conducerea Societăţii de Transport susţine că şoferii exagerează şi că au toate condiţiile, aşa că directorul companiei nu ia în calcul să remedieze situaţia.

Revoltaţi, şoferii au trimis scrisori în care se plâng prin ce trec către Guvern, dar şi către Ministerul Muncii şi Ministerul Sănătăţii.

×
Subiecte în articol: şoferi Ploiești
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close