Drama unui braşovean la Londra: A rămas fără cei doi copii, care vor fi înfiaţi de o familie de homosexuali!

de D.G.    |    16 Mai 2016   •   23:51
Drama unui braşovean la Londra: A rămas fără cei doi copii, care vor fi înfiaţi de o familie de homosexuali! foto: captura Youtube

Durere fără margini pentru un braşovean, Florin Barbu, stabilit cu ani în urmă la Londra. Statul englez i-a luat cei doi copii, Diana - 8 ani şi Andy - împlineşte 5 ani pe 26 mai, pe care vrea să-i încredinţeze unei familii de homosexuali scrie adevarul.ro.

Florin Barbu a pierdut dreptul de a-şi vedea copiii în 22 decembrie 2014. I-au spus că are dreptul să le scrie o scriosare pe an. Este disperat şi nu ştie ce să mai facă. De marţi, 17 mai, intră în greva foamei, în faţa sediului Curţii Europene a Drepturilor Omului din Strasbourg. Un alt lucru care l-a revoltat este faptul că i-a fost interzis să dea publicităţii situaţia în care se află, încălcându-i-se dreptul la liberă exprimare!

„La proces mi-au dat avertisment verbal şi au spus că dacă mai public ceva, îmi dau avertisment în scris şi apoi dacă mai public pot ajunge în închisoare. Pe Facebook eu nu am publicat nimic după proces. dar când am ajuns în Franţa am publicat tot”, a declarat în exclusivitate pentru newsbv.ro Florin Barbu. Peste o lună va fi o nouă audiere în cadrul procesului („Adoption Hearing”), însă pentru cuplul de homosexuali.

Florin a cunoscut-o pe Claudia, mama copiilor, în Londra, în 2007. Amândoi sunt cetăţeni români. Rezidenţa permanentă au obţinut-o după ce au venit pe lume cei doi copii. Florin Barbu spune că reprezentanţii Serviciului Social britanic au început să-i viziteze din 2012, când soţia sa lucra foarte mult şi avea şi o problema la un picior, motiv pentru ca lua morfină.

Mai mult, braşoveanul susţine că aceasta avea şi o realţie extraconjugală, dar a trecut peste acest lucru pentru că, spune el, este în interesul suprem al copiilor să rămână cu unul dintre părinţi, iar dacă minorii ajung la Claudia, el va avea dreptul să îşi viziteze copiii.

„Una dintre menţiunile din raporturile Serviciilor Sociale era că soţia venea târziu de la muncă şi îl alăpta deşi lua morfină şi Andi ar fi avut probleme din această cauză. Nu este adevărat, pentru că atunci avea trei ani şi nu se punea problema despre aşa ceva. Ei deja ştiau dinainte cine va fi cuplul adoptiv, pentru că la ei, în Anglia, se ştie că foarte multă doreşte să adopte copii”, acuză Florin Barbu.

Mai mult, pe Adevarul.ro.

 

x close