Antena 3 CNN Actualitate Dreptate cu pumul... de monede. Un orădean a plătit întreţinerea cu fise de 50 de bani

Dreptate cu pumul... de monede. Un orădean a plătit întreţinerea cu fise de 50 de bani

Dreptate cu pumul... de monede. Un orădean a plătit întreţinerea cu fise de 50 de bani
Sursa foto: monede
14 Apr 2009   •   20:04

Un orădean a găsit metoda perfectă să se răzbune pe administratorul blocului. Furios că i-a umflat întreţinerea şi l-a obligat să alerge în căutarea dreptăţii, orădeanul a dat banii numai în monede de 10 şi 50 de bani. Cu totul, 500 de lei.

Totul a pornit de la o factură "umflată". ?Dânsul o adus intenţionat consumul de apă care nu este cel real. Am fost la apartament şi consumul era exagerat de mare faţă de cel pe care dânsul l-a adus. De aici o pornit toate chestiile, s-o dus pe la primărie, s-o dus peste tot?, a declarat preşedintele asociaţiei de locatari.

Omul nu a stat pe gânduri şi a mers la Primărie. Controlul făcut în actele asociaţiei a scos la iveală diferenţe foarte mari. Omul a mers cu hârtiile semnate de primar şi a vrut să-şi plătescă întreţinerea la valoarea reală. Atunci, spune el, preşedintele asociaţiei de locatari a chemat Poliţia. De aici şi până la răzbunare nu a fost decât un pas. S-a dus la bancă, a schimbat bancnotele pe patru săculeţi plini cu monede. Înarmat cu bănuţii orădeanul s-a prezentat la casieria blocului.

Şi contabila şi preşedinta asociaţiei au vrut să închidă ca să numere. De supărare, contabila a renunţat să numere toate fisele şi i-a dat chitanţa bărbatului.

Conform legii, orice sumă de bani poate fi plătită în moneda ţării îndiferent de valoarea bancnotelor sau a fiselor.

Observator

×
Subiecte în articol: intretinere Oradea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close