Antena 3 CNN Actualitate Drobeta Turnu Severin. Crimă şocantă: A omorât o femeie în faţa copiilor, pentru că făceau gălăgie (VIDEO)

Drobeta Turnu Severin. Crimă şocantă: A omorât o femeie în faţa copiilor, pentru că făceau gălăgie (VIDEO)

Drobeta Turnu Severin. Crimă şocantă: A omorât o femeie în faţa copiilor, pentru că făceau gălăgie (VIDEO)
26 Mar 2010   •   09:48

O femeie a fost ucisă la Drobeta Turnu Severin dintr-un motiv absolut incredibil. Un vecin, deranjat de gălăgia pe care o făceau copiii victimei, a ieşit afară înarmat cu un cuţit şi a înjunghiat-o. Medicii nu au mai reuşit să o salveze. Bărbatul de 60 de ani a fost la un pas să fie linşat de oamenii din zonă. Acum ar putea să îşi petreacă toată viaţa după gratii.

Totul a pornit de la o ceartă izbucnită intre unul dintre copiii femeii şi câţiva colegi de joacă. Femeia a încercat să-i liniştească şi să îşi ia copiii în casă. Nu a mai apucat, însă. Bărbatul a înjunghiat-o pe la spate, cu un cuţit. Lama i-a atins inima.

Vecinii au chemat ambulanţa, dar medicii nu au mai putut să o salveze. Au acordat însă ajutor celor doi copii ai femeii. Unul de 10 ani, celălalt de 13. Au fost duşi la spital, în stare de şoc.

Până să ajungă poliţiştii, oamenii au încercat să intre peste bărbatul care şi-a înjunghiat vecina. N-au putut trece însă de uşă. Bătrânul se baricadase în casă.

Oamenii se vor linişti abia când îl vor vedea pe criminal departe de copiii lor. În cartierul de la marginea oraşului, bărbatul e cunoscut ca un om violent.

Bărbatul a fost reţinut joi seară şi riscă să-şi petreacă tot restul vieţii în spatele gratiilor.



Antena 3

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close