Antena 3 CNN Actualitate Drobeta Turnu Severin. Două case au fost cuprinse de flăcări. Pompierii au intervenit două ore pentru a stinge incendiul

Drobeta Turnu Severin. Două case au fost cuprinse de flăcări. Pompierii au intervenit două ore pentru a stinge incendiul

Drobeta Turnu Severin. Două case au fost cuprinse de flăcări. Pompierii au intervenit două ore pentru a stinge incendiul
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Sep 2012   •   19:17

Două case din Drobeta Turnu Severin au fost cuprinse de flăcări, sâmbătă după-amiază, pompierii intervenind aproximativ două ore cu patru autospeciale cu apă şi spumă pentru lichidarea focului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
Incendiul a izbucnit sâmbătă după-amiază la un imobil situat pe strada Unirii din Drobeta Turnu Severin, iar în scurt timp flăcările s-au extins la casa învecinată, pompierii intervenind cu patru autospeciale cu apă şi spumă pentru a lichida focul.
   
Potrivit căpitanului Marius Gogâltan, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, incendiul care a fost anunţat la Serviciul unic de urgenţă 112 viza o singură casă, iar pompierii s-au deplasat la faţa locului cu trei autospeciale şi o autoscară, pentru ca mai apoi focul să se propage şi la casa invecinată, cele două fiind construite în stil duplex.
   
Pentru lichidarea focului a fost nevoie de decoperarea acoperişului din tablă care acoperea ambele case.
   
Operaţiunea de lichidare a focului a durat aproximativ două ore, pompierii stabilind drept cauză un scurtcircuit la un cablu electric deteriorat, aflat în casa în care a izbucnit focul.
   
În urma evaluării pagubelor s-a stabilit că acoperişurile ambelor case au fost afectate pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi, focul ajungând şi la o anexă aflată într-una dintre curţi.
   
Proprietarul casei la care s-a propagat incendiul a declarat că nu are asigurare pentru imobil întrucât fusese plecat în străinătate, casa în care a izbucnit focul fiind locuită de doi chiriaşi care se aflau în cază în momentul izbucnirii focului, ei fiind cei care au sunat la 112.

×
Subiecte în articol: incendiu foc case flacari
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close