Antena 3 CNN Actualitate O pensionară din Drobeta Turnu-Severin a fost jefuită. ”Mi-a zis că e poliţist la investigaţii criminale și că am făcut cumpărături cu bani falşi”

O pensionară din Drobeta Turnu-Severin a fost jefuită. ”Mi-a zis că e poliţist la investigaţii criminale și că am făcut cumpărături cu bani falşi”

O pensionară din Drobeta Turnu-Severin a fost jefuită de un individ care a intrat în casa sa spunând că este poliţist criminalist. Femeia în vârstă de 72 de ani şi-a dat seama repede că a fost victima unui jaf şi a alertat autorităţile, care l-au prins la scurt timp pe falsul poliţist.

O pensionară din Drobeta Turnu-Severin a fost jefuită. ”Mi-a zis că e poliţist la investigaţii criminale și că am făcut cumpărături cu bani falşi”
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2021   •   11:25

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul când bătrâna este urmărită la piață de polițistul fals.

A scos o legitimaţie, mi-a arătat-o şi zice: ”Sunt poliţist la investigaţii criminale. Aţi făcut cumpărături cu bani falşi”

”Mi-am scos banii pe care-i aveam, 150, i-am pus pe măsuţă şi mărunţişul un pic mai încolo. El a văzut banii, zic, domnule ăştia-s toţi banii mei. A luat banii. Zice, trebuie neapărat să-i luăm să vedem dacă sunt falşi şi i-a pus într-o ţiplă”, declară pensionara păgubită.

Femeia şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, însă în momentul în care a vrut să-şi ia banii înapoi, bărbatul a plecat. Imediat aceasta a apelat la ajutorul vecinului său care este poliţist.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat şi uzurparea calităţii oficiale.

Tânărul de 22 de ani a fost arestat

Tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi instanţa de judecată a dispus arestul preventiv pentru 30 de zile.

Atenție! E recomandat să solicitaţi un act de identitate persoanei cu care intraţi în contact. Reţineţi aspecte ale fizionomiei, semne particulare, ticuri, de asemenea autovehiculul cu care se deplasează, marca, culoarea şi numărul de înmatriculare!

Deşi suma furată a fost mică, bătrâna a depus totuşi plângere împotriva tânărului pentru a trage un semnal de alarmă.

×
Subiecte în articol: polițist criminalist
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close