Antena 3 CNN Actualitate Patru traficanți care vindeau droguri lângă o școală din București au fost puşi sub arest la domiciliu

Patru traficanți care vindeau droguri lângă o școală din București au fost puşi sub arest la domiciliu

Au fost mai multe percheziții în București la persoane bănuite că ar fi vândut droguri în Capitală, o parte dintre activități având loc în apropierea unei școli din Sectorul 5.

Patru traficanți care vindeau droguri lângă o școală din București au fost puşi sub arest la domiciliu
Sursa foto: Mediafax Foto / Justinel Stavaru
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2023   •   20:59

Potrivit IGPR, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au făcut nouă percheziții domiciliare în București, fiind descoperiți și ridicați 20.300 de lei, despre care există bănuiala rezonabilă că ar proveni din activități de trafic de droguri, 100 de grame de cannabis, cocaină, opt telefoane mobile cu cartele SIM, două cântare electronice și un mărunțitor electric.

Anterior, în urma activităților desfășurate în acest caz, polițiștii au mai indisponibilizat cannabis, comprimate de ecstasy și cocaină.

Citeşte şi: Trafic de cocaină în Tulcea. Două persoane au fost reținute

În perioada aprilie 2022 - martie 2023, șapte persoane sunt bănuite că ar fi comercializat, în mod repetat, cocaină, ecstasy și cannabis către consumatori din București. O parte din aceste vânzări ar fi avut loc în apropierea unei unități școlare din sectorul 5.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea a patru bănuiți și măsura controlului judiciar față de alți trei. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, față de patru persoane bănuite.

×
Subiecte în articol: droguri arest la domiciliu perchezitii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close