Antena 3 CNN Actualitate Drogurile, mână în mână cu distracţia pe litoral. Cum a decurs prima întâlnire a românilor cu marea

Drogurile, mână în mână cu distracţia pe litoral. Cum a decurs prima întâlnire a românilor cu marea

Drogurile, mână în mână cu distracţia pe litoral. Cum a decurs prima întâlnire a românilor cu marea
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Apr 2012   •   07:24

Ca în fiecare an, Vama Veche a fost punctul zero al distracţiei de pe litoral. Mii de tineri au cântat şi au dansat până la epuizare. Mulţi dintre ei au pierdut însă şirul paharelor şi au dormit pe unde au putut sau pe unde au picat.

Plaja din Vama Veche a fost plină ochi pentru a treia noapte consecutiv. Tinerii au dansat pe nisip, au băut şi au fredonat melodiile lor preferate.

Atmosfera a fost la fel de încinsă şi în cluburile din staţiune.  Câţiva vamaioţi s-au retras liniştiţi în jurul unui foc de tabrără, unde au spus poveşti şi au cântat la chitară. 

Vacanţă scurtată de droguri

Vacanţa de 1 s-a terminat înainte de vreme pentru un grup de opt tineri, prinşi cu droguri de poliţiştii constănţeni.

Aceştia aveau 20 de grame de cannabis, 15 comprimate ecstasy şi 10 tigări cu cannabis, iar unul dintre ei purta ilegal şi un pistol cu bile de cauciuc.

Tinerii veniseră în staţiune să vândă substanţe interzise petrecareţilor de pe litoral.

Celor retinuţi le-au fost întocmite dosare penale şi riscă între 2 şi 10 ani de închisoare. Aceeaşi soartă o vor avea şi şase tineri care au fost prinşi cu droguri pe litoral.



×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close