Antena 3 CNN Actualitate Drum blocat de albine, în Brașov, după ce o stupărie s-a răsturnat pe carosabil: Polițiștii au improvizat un nou tip de cagulă, ca să poată dirija traficul

Drum blocat de albine, în Brașov, după ce o stupărie s-a răsturnat pe carosabil: Polițiștii au improvizat un nou tip de cagulă, ca să poată dirija traficul

Drumul care trece prin localitatea Măieruș din județul Brașov a fost blocat, joi, după ce un autocamion, ce tracta o remorcă, în care erau transportați stupi de albine, a părăsit partea carosabilă, iar remorca acestuia s-a răsturnat pe șosea.

Drum blocat de albine, în Brașov, după ce o stupărie s-a răsturnat pe carosabil: Polițiștii au improvizat un nou tip de cagulă, ca să poată dirija traficul
de Mia Lungu    |    01 Iul 2021   •   11:35

Pe DN13, km 30 + 300 m, în localitatea Măieruș din județul Brașov, un autocamion, ce tracta o remorcă, în care erau transportați stupi de albine, a părăsit partea carosabilă, iar remorca acestuia s-a răsturnat pe carosabil.

În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Traficul s-a desfășurat alternativ, acesta fiind dirijat de către polițiști, până la eliberarea părții carosabile.

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, apoi, un mesaj amuzant, însoțit de o fotografie a unui polițist, purtând o cască de protecție împotriva înțepăturilor de albine.

"Nu este noul tip de cagulă, dar întotdeauna trebuie să te adaptezi la situație și să improvizezi cu ce găsești la fața locului. 5 ore a dirijat Daniel circulația în zona în care un camion plin de stupi s-a răsturnat din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum.

5 ore în care s-a asigurat că traficul nu se blochează, iar remorca răsturnată pe carosabil va fi repusă pe roți. Din fericire, cei aflați la fața locului sunt teferi, inclusiv albinuțele.

Daniel, după o noapte grea, a plecat "un pic înțepat" spre casă, dar asta din cauza albinuțelor. Îi dorim odihnă plăcută, după o noapte plină de zumzet!"

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close