Antena 3 CNN Actualitate Un important drum din Bucureşti va fi extins la patru benzi. Robert Negoiţă: "Vom lăţi drumul până la intersecţia cu Şoseaua Industriilor"

Un important drum din Bucureşti va fi extins la patru benzi. Robert Negoiţă: "Vom lăţi drumul până la intersecţia cu Şoseaua Industriilor"

Un important drum din Bucureşti, unde traficul se blochează aproape în fiecare zi, va fi extins la patru benzi, câte două pe fiecare sens. Anunţul a fost făcut de Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

Un important drum din Bucureşti va fi extins la patru benzi. Robert Negoiţă: "Vom lăţi drumul până la intersecţia cu Şoseaua Industriilor"
Sursa foto: Facebook / Robert Negoiță
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2024   •   09:15

”Știm cu toții, doar reamintesc: principală problemă a bucureștenilor este traficul și poluarea care este generată tot de trafic. De aceea trebuie să avem proiecte de fluidizare a traficului.

Suntem pe Drumul între Tarlale, o stradă foarte aglomerată care devine din ce în ce mai aglomerată, și mă bucură treaba asta. Cu cât avem mai multe mașini pe aici, cu atât avem mai puține mașini în oraș.

Este mai important să nu mai poluăm orașul, să avem mai puțină aglomerație, mai puțin trafic în oraș. De aceea încurajăm variantele alternative, cum este aici. Da, aici vom lăți drumul la patru benzi. Începem de la calea ferată, cu relație de stânga-dreapta, intersecție cu Șoseaua Industriilor, astfel încât să creștem capacitatea de trafic și să scădem timpul petrecut la volan”, spune edilul.

”Orașul acesta crește, se dezvoltă, apar din ce în ce mai multe mașini, în această zonă transportul în comun nu prea există și chiar dacă este, este prea puțin. 

Deci, la cât mai multe proiecte de fluidizare a traficului și un aer cât mai curat”, a afirmat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, într-un video postat pe o rețea socială.

Publicată de Robert Negoita pe Luni, 4 martie 2024

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close