Antena 3 Actualitate Drumurile din ţară, veritabile pârtii de schi. Vezi pe unde se circulă şi ce drumuri sunt închise

Drumurile din ţară, veritabile pârtii de schi. Vezi pe unde se circulă şi ce drumuri sunt închise

de O.P.    |    14 Feb 2012   •   05:51
Drumurile din ţară, veritabile pârtii de schi. Vezi pe unde se circulă şi ce drumuri sunt închise
Sursa foto: Foto: Mediafax

În Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, aflate în continuare sub incidenţa codului portocaliu, a continuat să ninga şi azi noapte. Pe drumurile închise încă din timpul zilei, poliţiştii au făcut filtre şi au întors şoferii din drum. Utilajele au fost şi ele puse la treabă însă zăpada s-a aşternut în cantităţi impresionante.

>VEZI AICI STAREA ACTUALIZATĂ A DRUMURILOR DIN ŢARĂ

DN 1 B a fost închis, în Prahova la limita cu judeţul Buzău. Autovehiculele pot ajunge numai până la Mizil, unde sunt opriţi de poliţiti.  Blocate sunt şi zeci de drumuri comunale şi judeţene.

În judeţul Vaslui, circulaţia este întreruptã pe  trei  drumuri naţionale.

În acelaşi timp, au fost închis circulaţiei toate drumurile judeţene. Ninsoarea abundentã şi vântul puternic îi împiedicã pe drumari sã redea circulaţiei mãcar o bandã.  Utilajele de deszãpezire au lucrat azi noapte pe drumurile naţionale care duc din Vaslui spre Roman şi Bacãu.

În Dâmboviţa este închis DN 61 între Ghimpaţi şi Gãeşti iar pe alte 3 drumuri naţionale sunt impuse restricţii pentru autovehiculele de peste 7,5 tone.  Pe 11 drumuri judeţene blocate au acţionat utilaje toatã noaptea.




Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close