Antena 3 CNN Actualitate Preotul Marin, cunoscut drept duhovnicul vedetelor, condamnat la șase ani de închisoare, după ce ar fi abuzat de un minor

Preotul Marin, cunoscut drept duhovnicul vedetelor, condamnat la șase ani de închisoare, după ce ar fi abuzat de un minor

Preotul Marin Ene, cunoscut drept duhovnicul vedetelor, a fost condamnat la șase ani de închisoare,după ce a profitat, în mod repetat, de un adolescent în vârstă de 16 ani.

Preotul Marin, cunoscut drept duhovnicul vedetelor, condamnat la șase ani de închisoare, după ce ar fi abuzat de un minor
Sursa foto: pexels.com
de Georgiana Adam    |    04 Noi 2023   •   20:12

Marin Ene, preotul paroh al bisericii din Fotăchești, o localitate din județul Teleorman, a devenit celebru după ce mai multe persoane publice i-au călcat pragul ca să afle viitorul. 

Practic, preotul Marin „deschidea cartea” și spunea că poate descifra viitorul și poate vindeca chiar și unele boli.

Aproximativ 3.000 de lei încasa Marin Ene pentru o singură ședință. Printre persoanele cunoscute care ar fi apelat la serviciile de ghicitor ale acestuia ar fi fost vedeta de televiziune Oana Zăvoranu.

Ceea ce nu știau credincioșii care îi călcau pragul e că acesta, pe lângă puterile tămăduitoare pe care le avea, preotul avea și ”plăceri nevinovate”. Deși era căsătorit și avea copii, părintele Marin căuta băieți pentru relații sexuale. 

Citește și: Un deținut român s-a dat drept preot și a convins o femeie din America să îi doneze 400.000 de dolari. Strategia halucinantă a escrocului 

Preotul Marin Ene ar fi exploatat sexual un băiat din momentul în care a împlinit vârsta de 14 ani

Marin Ene a ajuns la Poliție, pentru prima dată, la începutul anului 2021. Atunci, fața bisericească s-a plâns că este victima unui șantaj, după ce opt persoane i-ar fi luat aproximetiv 300.000 de lei, pentru a nu publica o filmare în care le făcea sex oral unor băieți. 

În realitate, preotul le plătise șantajiștilor sume mari de bani. După ce a sărăcit și a fost nevoit să împrumute și de la persoanele apropiate, acesta a fost nevoit să anunțe Poliția, de teamă ca nu care cumva filmul să ajungă pe internet.

Imaginile compromițătoare au ajuns și la Episcopia Alexandriei și Teleormanului. Ulterior, a fost deschisă o anchetă internă.

După mai mult timp, polițiștii l-au prins în flagrant în timp ce întreținea relații sexuale cu un adolescent în vârstă de 16 ani, cazat în Centrul de plasament „Pinocchio”, din Sectorul 5.

Anchetatorii au aflat că părintele Marin îl cunoștea pe băiat încă de când acesta era mic, iar după ce a împlinit vârsta de 14 ani, acesta ar fi început să-l exploateze sexual. 

Preotul a fost arestat, iar în locul lui a fost trimis să predice însuși fiul lui, considerat de conducerea Episcopiei Alexandriei și Teleormanului un „înger în trup de om”.

Acum, Marin Ene a primit o pedeapsă cu închisoare de 6 ani pentru viol în formă continuată, notează Gândul. 
 

 

×
Parteneri
Val de aer polar peste România!
x close