Antena 3 CNN Actualitate Dumitru Coarnă: „Traian Băsescu și Elena Udrea au recunoscut că dosarul Telepatia a fost o făcătură”-VIDEO

Dumitru Coarnă: „Traian Băsescu și Elena Udrea au recunoscut că dosarul Telepatia a fost o făcătură”-VIDEO

Dumitru Coarnă: „Traian Băsescu și Elena Udrea au recunoscut că dosarul Telepatia a fost o făcătură”-VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
20 Oct 2017   •   16:50

Dumitru Coarnă a explicat vineri, la emisiunea 100 de minute de la Antena 3, că atât Traian Băsescu cât și Elena Udrea au recunoscut că dosarul Telepatia a fost de fapt o „făcătură”. Acest lucru îl confirmă și înregistrarea audio cu fostul președinte.

„Apar probe directe din dosare făcute sau contrafăcute sau culoare judiciare dosare penale construite doar pe principii politice și pentru anumite tipuri de răzbunări și care fac trimitere la Telepatia iar cine trebuie să facă sesizare din oficiu pe aceste dosare nu face. Pentru că acolo lucrurile sunt clare.Traian Basescu și Elena Udrea spun clar că acel dosar a fost o făcătură, expertizele mie îmi spun ca simplu specialist, acele expertize o spun. Au făcut oameni închisoare, oameni nevinovați”, a declarat Coarnă.

Mai mult, Dumitru Coarnă spune că Udrea nu a făcut aceste dezvăluiri întâmplător, ci pentru a-și negocia libertatea.

„Doamna Udrea joacă bine cărțile acum nu le scoate doar le arată, așa a făcut și procurorul Emilian Eva a luat suspendare, a zis: O să vă spun eu ceva, sau mai multe lucruri despre domana Kovesi.Și a luat suspendare”,  a comentat la Antena 3, Dumitru Coarnă. 

 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close